Inspiratiedag voor leraren op 7 april in Zwolle!

OnderwijsXtra, 17 maart 2015


OnderwijsXtra Nieuws&Columns - LerarenStartende Leraren...

De LerarenKamer organiseert op 7 april een Inspiratiedag voor leraren in Zwolle. Deze dag maakt onderdeel uit van het programma ‘Startende leraren’. Dit programma is ontstaan doordat startende leraren de eerste drie jaar tegen problemen aanlopen in hun dagelijkse onderwijspraktijk. Een deel besluit hierdoor vroegtijdig hun onderwijsbaan op te geven. Startende leraren kunnen dus wel wat ondersteuning gebruiken.

Ontmoeting

De Inspiratiedag van 7 april is bedoeld voor leraren uit het PO, VO en MBO. De ontmoeting en intervisie tussen beginnende leraren, studenten en de LerarenKamer (met daarin vertegenwoordigd alle Leraren van het Jaar), staat hierbij centraal.

Elkaar inspireren

Laat je inspireren door de ervaringen van de Leraren van het Jaar en door de informele gesprekken tijdens de Eat en Meet. Profiteer van 'het Vak Meester', waarbij je thema's in kunt brengen, waar je moeilijkheden ondervindt. In een kleine en veilige setting kunnen ervaringen en ideeén worden uitgewisseld.

Workshops CNV Jong

Tijdens deze Inspiratiedag kun je ook participeren in workshops van CNV Jong en de Groene golf. Thema's zijn onder andere: succesvol solliciteren, welk recht heb ik als invaller, wat moet ik weten van de CAO en orde houden. Maar ook: kijken naar kinderen, vierslag leren en communicatie met ouders.

Onderwijscafé

De dag wordt afgesloten met een onderwijscafé. Kortom: een dag waar je als startende leraar kunt netwerken, nieuwe ervaringen opdoen, maar ook genieten.

Kijk op de website voor het programma. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

© OnderwijsXtra

© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer