Dé Onderwijsdagen geven de ruimte aan ú!

ICT & Onderwijs op maat

Wilt u  weten hoe ICT het onderwijs op uw school effectiever en efficiënter kan maken? 

Bezoek dan Dé Onderwijsdagen 2015! Het congres toont de nieuwste ICT-ontwikkelingen met als thema: 'Onderwijs op maat'.

OnderwijsXtra Nieuws&Columns - De OnderwijsdagenRuimte voor ú!

Er is ruimte voor inbreng van praktijkvoorbeelden uit uw eigen onderwijspraktijk met gelegenheid tot interactie en het stellen van vragen door het publiek.

Daarnaast kun u uw verhaal vertellen over wat ú persoonlijk inspireert als het gaat om Onderwijs-op-maat. Denk aan een creatieve oplossing voor een probleem, een idee of droom , een hot topic of emerging trend op het gebied van ICT en Onderwijs.

Bent u een nieuwe ondernemer met een producten of dienst, minder dan drie jaar oud? Dan kunt een korte presentatie van de bijdrage van uw "startup" aan Onderwijs-op-maat geven.

De sprekers

Er wacht u een keur aan boeiende sprekers tijdens de dagen van 9, 10 en 11 november. Zo passeren o.a. Michiel Lucassen over Maakonderwijs, Doug Clow over Learning Analytics, Simone Walsch over de collectieve aanpak van onderwijsuitdagingen en Emer Beamer over Design Thinking.

Kortom: een unieke gelegenheid om uw kennis op het gebied van onderwijs ICT bij te spijkeren, inspiratie op te doen én uw collega's te ontmoeten. 

Mis dé Onderwijsdagen dus niet en meld u aan!

© OnderwijsXtra

 

Update 13 november 2015:

Lees hier de Terugblik van Kennisnet op de Onderwijsdagen

© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer