Tablets on Tour: ontmoet aanbieders van tablets bij u in de buurt!

OnderwijsXtra, 11 september 2015


 

OnderwijsXtra - Leren met TabletsLeren met tablets

Tablets zijn niet meer weg te denken uit de klas. De ene na de andere school stapt er gedeeltelijk of zelf geheel op over. 
 
Het onderwijs verandert en de middelen dus ook! Des te meer belangrijk dat u zich als school vooraf goed informeert over de mogelijkheden.

Overweldigend ICT-aanbod

Want wat is er allemaal te koop op het gebied van ICT-middelen voor het onderwijs van nu? Er zijn zoveel merken en leveranciers...
 
Wat zijn de verschillen, de plussen en minnen, en hoeveel gaat het allemaal kosten? En wat zijn de gevolgen voor de digitale infrastructuur voor uw school? Denk maar eens aan internetbeveiliging.
 
Komt u er niet uit? Lees hier dan waar u allemaal op moet letten bij het aanschaffen van tablets voor uw school.

Ontmoetingsdagen 'Leren met Tablets'

Ook in uw regio kunt u zich nog opgeven voor een ontmoetingsdag van 'Leren met Tablets'. U zult er alle aanbieders van tablets, educatieve leermiddlen en randvoorwaardelijke diensten en apparatuur voor het onderwijs ontmoeten. Maak in één dag kennis met alle producenten, dienstverleners en specialisten die u nodig heeft om u te oriënteren voor de beste oplossing voor uw school.  Kijkt u hier voor het precieze programma.

Zorgtrajecten en gepersonaliseerd leren

Tablets kunnen heel goed ingezet worden bij zorgtrajecten. Bijvoorbeeld bij dyslexie, waarbij de tablet een compenserende functie heeft door middel van o.a. de voorleesfunctie en woordvoorspelling.

Bij ook bij meerbegaafdheid zorgt de tablet ervoor dat de leerling enerzijds gewoon met de klas mee kan doen, maar wel onderwijs op maat krijgt: het leren is gepersonaliseerd.

OnderwijsXtra - Tablets on Tour

Aanmelden

Overweegt u ook om tablets in te zetten op uw school? Doe dan uw voordeel met 'Leren met Tablets' en meld u aan via dit aanmeldformulier  voor de samenkomst in uw regio.

De kosten zijn 75,-  euro excl. btw per persoon. Lunch en koffie/thee gedurende de dag zijn hierbij inbegrepen.

Leest u hier meer over de initiatiefnemers van dit evenement.

© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer