Kom naar het Tech Talent Event!

OnderwijsXtra - Tech Talent Event EindhovenBen jij een Tech Talent?

Volg je een hogere technische opleiding of ben je afgestudeerd? En denk jij aan een loopbaan bij Defensie?
 
Dan is het Tech Talent Event de perfecte manier om kennis te maken met technische militairen en burgers.
 

Ontdek de wereld van defensie

Ontdek hoe het is om als technisch talent aan de slag te gaan bij Landmacht, Luchtmacht of Marine. Kijk hoe het is om beslissingen te nemen onder uitdagende omstandigheden of om leiding te geven aan een team van collega-techneuten...
 
Grijp de kans om jouw vragen te stellen aan (aspirant) officieren en jonge ingenieurs en te ontdekken hoe zij het werken bij Defensie ervaren. Ook is er volop informatie over stagemogelijkheden en afstudeeropdrachten.
 
Bovendien is dit jouw kans om het hightech materieel van de verschillende krijgsmachtdelen van heel dichtbij te bekijken!  Mis het dus niet!

Aanmelden

Wil jij weten of werken bij de Luchtmacht, Landmacht of Marine iets voor jou is? Kom dan op 5 oktober naar het Tech Talent Event! Daar staat men je graag te woord om al je vragen te beantwoorden, zodat jij kunt bepalen of technicus bij Defensie een baan is die bij jou past!

Meer studiekeuze informatie

Speciaal voor jou hebben wij alle websits rondom studiekeuze voor jou verzameld. Je vind hier diverse studiekeuze- en beroepstesten. Ook vind je er alle mbo-, hbo- en universitare opleidingen.

 

    Studiekeuze Info 

 

Doe er je voordeel mee.... voor een nóg beter studiekeuze, want het voorkomt veel ellende als je tijdig de juiste opleiding kiest... Veel succes met jouw toekomst!

 
© OnderwijsXtra
© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer