Over OnderwijsXtra NL

 

Onderwijsportaal

OnderwijsXtra, portaal in ontwikkeling, rubriceert digitale informatie over onderwijs en zorg voor: scholen, docenten, ouders, scholieren en studenten. Ook heeft men een eigen digitaal loket, waarin alle website informatie verzameld is. Geen gezoek en gesurf meer op internet!

Handen ineen! 

Om het portaal te zijn dat wij willen, biedt OnderwijsXtra platform aan zowel overheids- en onderwijsorganisaties, als aan bedrijven en zzp'rs. U vindt ze terug op de gehele website: in de Loketten, in de Adressenwijzer, bij de Links en bij Stages & Banen. Bij OnderwijsXtra slaan we de handen ineen!

Waarom?

Omdat het Nederlandse onderwijs ons lief is! Alleen samen staan we sterk om scholen, ouders, scholieren en studenten de onderwijszorg op maat te bieden die nodig is! Om de vereiste school- en studieresultaten te behalen én voor een plezierige schooltijd/studietijd of thuis studietijd!

Sociale media

Natuurlijk kunnen sociale media niet ontbreken. Zo biedt @Onderwijszorg NL een selectie van (onderwijs)zorg tweets. Via onze Linkedin vindt u wellicht interessante (onderwijs)connecties. 

Veel succes en plezier met ons portaal!

Team OnderwijsXtra
 

OnderwijsXtra op Social media

© 2011 - OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer