Selectief mutisme

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

 

C

 

Curamentis Psychologen - Adressenwijzer OnderwijsXtra OnderwijsZorg NL

Curamentis Psychologenpraktijk
Naam:     Theresia Brannan-van der Hoeven
Plaats:     Valkenburg
Telefoon: 071-4013343
Als ontwikkelingspsycholoog werk ik bij Curamentis. Tijdens mijn studie ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht heb ik onderzoek gedaan naar de emotieregulatie bij kinderen aan de Logan University in Utah, USA. Na mijn studie heb ik diverse postdoctorale opleidingen gevolgd op het gebied van cognitieve gedragstherapie en psychodiagnostiek.
Ik heb mij met name gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en jeugd en vind het moedig wanneer zij de stap durven zetten om hulp te vragen in een moeilijke periode in hun leven. Het kan gaan om zaken als depressie, eetstoornissen, angst, gedragsstoornissen, dwangneurosen en rouwverwerking. Graag werk ik eraan hun sterke kanten en kwaliteiten naar boven te halen. De behandeling is systeem gericht, middels inzicht gevende therapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR.
 
 

P

Praktijk Pluspunt - Adressenwijzer OnderwijsXtra Onderwijszorg NL
 
Pluspunt Orthopedagogen
Plaats:    Warmond
Telefoon: 071-3010150
 
Praktijk Pluspunt is een adviespraktijk voor pedagogische hulpverlening en begeleiding van selectief mutisme bij kinderen.  

 

 
 
 

 

 

© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer