FacebookGoogle Bookmarks
OnderwijsXtra OnderwijsZorg Nederland - Terug StudentXtra
 

Bijles & Examentraining

 

(Leer)problemen

Als je gaat studeren, hoop je je studie zelfstandig, zonder hulp van anderen te voltooien. Echter, persoonlijke problemen en leerproblemen als dyslexie,  faalangst en concentratieproblemen kunnen dit ideaalbeeld behoorlijk verstoren. En hanteer je wel de juiste studie aanpak? Kijk maar eens bij StudentXtra leervaardigheden en studievaardigheden. Het gevolg: achterstanden en te lage cijfers!
 

Bijles & Examentraining

Je zult vast zelf proberen je studieproblemen op te lossen. En vaak lukt dat ook. Maar als jij er zelf niet uitkomt, dan is het verstandig om bijles of examentraining in te schakelen. Schaam je hiervoor niet, want je bent echt niet de enige die externe studiehulp inroept!
 

Bijles vergelijken met bestebijles.com

Omdat de diensten en tarieven van bijlesbureaus onderling behoorlijk kunnen verschillen, is het slim de bijlesvergelijker te raadplegen. Vind jouw béste bijleshulp met Bestebijles.com. Wel zo eerlijk, makkelijk en snel!
Bij bestebijles.com vind je tevens meer informatie over:
  • bijles
  • examentraining
  • studiebegeleiding
  • studievaardigheidstraining
 

Doe-het-zelf-studiehulp

Gelukkig kun je ondertussen   veel zelf doen om je studieresultaten te verbeteren én meer plezier te krijgen in je studie. Bij BijlesXtra vind je handige studietips & studietools, zoals studieplanners en studietips:

 
   BijlesXtra Studiehulp

 

 

© 2011 Het maken van kopieën of printscreens van onze website(pagina's) of enige andere vorm van duplicatie zonder onze nadrukkelijke en schriftelijke toestemming is verboden.
OnderwijsXtra | Alle rechten voorbehouden | KvK 54015545
privacybeleid | disclaimer